Sări la conţinut

Cu os mic

octombrie 24, 2010

Razele de lună se dezlipesc ceva mai uşor de pietre, copaci, lupi, oameni – faţă de razele de soare. Aşa sunt ele, mai detaşate, din fire. Şi urcă fără probleme la loc în luna lor; dar s-au jurat că într-o zi vor trage toate pietrele, toţi copacii, toţi lupii şi toţi oamenii, după ele. La urmă, cică, îl vor lua şi pe Jules Verne. Cu tot respectul pentru geniul lui Léon Theremin (inventatorul şi-a prezentat ”drăcovenia” chiar în faţa marelui mumificat sovietic – pe deasupra, a scornit şi nişte ingenioase dispozitive de spionat), denumirea de ”eter(o)fon”, dată iniţial instrumentului ale cărui antene cântă fără sa fie atinse, interacţiunea cu câmpul electromagnetic fiind şmecheria şmecheriei, sună mai, uhuuu, decât theremin sau thereminvox. De altfel, e de cătat domnul Termen, cantând la propria-i ”vechitură”

P.S.: Spune că nu ai vrea să-ţi facă Lydia Kavina un masaj… de la câţiva milimetri distanţă, aşa, evident!

Reclame

From → Muzici

3 comentarii
  1. … habar nu aveam ca se poate cinta si asa 🙂

  2. Nimic nou pe blog 🙂 ?

  3. al-baidaq permalink

    Salutari! O sa fie, deocamdata a fost ceva pauza, fiindca a trebuit sa trec cu bine si de sesiune. Asa ca o sa reincep, as fi avut ce posta, dar nu prea aveam timp si de polemici, argumentatii, s.a.m.d. Ori, cam ce am de postat are de suparat multe tabere, chiar si din cele suparate unele pe altele ;)) Dar sunt convins ca suporterii lor, daca vor da pe aici, se vor supara mai rau pe mine :))

    Am niste eseuri scrise, mai mult material de uz universitar, ceea ce nu e tocmai usor de citit pe blog, dar o sa decupez, reformulez, adaptez etc. Asta, din martie. Oricum, ceasta nu inseamna ca din primavara ies la vanatoare de vizualizari, e ”ce-o fi o fi”, chiar imi place mai ‘subteran’. Pana atunci, o sa pun un post asa de revenire, sa nu treaca februarie chiar in van.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: