Sări la conţinut

Simetria haosului

septembrie 1, 2009

Drumurile către lumină trec prin umbră sau prin penumbră. O lege a compensaţiei face ca cele prin umbră să fie deseori mai scurte, chiar dacă uneori prea scurte şi cu popas definitiv. Probabil, pentru că oricui ar ieşi la lumină după mult timp de întuneric, toţi cei trei ochi i-ar arde şi i-ar deveni utili doar găuriţi si folosiţi ca nasturi, pentru scurtă vreme.

Vorbind despre Arcturus, din 2007 jelesc (când îmi aduc aminte, bineînţeles) dezintegrarea unuia dintre grupurile cele mai ”perfecte”, un dream team al acelei avangarde muzicale ce merge atât de mult (înainte, bineînţeles) încât aproape atinge Incipitul. Minunăţia de mai sus face parte de pe materialul intitulat „La Masquerade Infernale” (1997), iar franceza este o alegere bună a întunericului. De fapt, a uroboricului.

Reclame

From → Muzici

One Comment
  1. Nu se poate sa nu jelesti dupa Arcturus atunci cand te gandesti ca era unul dintre putinele grupuri cu o viziune estetica slefuita de pe scena respectiva. Felicitari pentru blog si multumesc pentru comentariul de pe Arche. O sa mai trec pe la tine 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: